Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jaluzele verticale-rolete-falduri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
S.C. Astcom S.r.l. iti pune acum la dispozitie cele mai variate produse pentru casa ta:jaluzele verticale, rolete, falduri, perdele, draperii, galerii de lemn si metal la preturi de sfarsit de colectie.

Fara nici un fel de obligatii din parta d-voastra, S.C.ASTCOM prin echipa sa va sta la dispozitie pentru a va sfatui in privinta alegerii
solutiilor celor mai potrivite.

Pasul 1- Sunati la 0244320773 si programeaza-ti o intalnire cu un reprezentant de vanzari ASTCOM.
Pasul 2- Rasfoieste catalogul cu produse si materiale la unul din sediile noastre din Busteni si Brasov sau chiar la domiciliul d-voastra (daca sunteti in zona superioare a Vaii Prahovei).
Pasul 3- Cereti fara nici o obligatie de cumparare o oferta pentru produsele alese.Oferta va cuprinde cotatia de pret,serviciile incluse in pret si termenul estimat pentru livrarea si montarea produselor alese.
Pasul 4- Daca sunteti de acordcu oferta facuta platiti un avans,restul platii facandu-se dupa ce va vom comanda produsele comandate.
Pasul 5- Reprezentantul nostru va veni la termenul estimat si va va monta produsele cu perfectiunea care ne caracterizeaza.

Dupa montarea produselor reprezentantul nostru va va arata si explica cum functioneaza si cum se intretin produsele pe cate le-ati comandat.

Mai mult, dorim ca inainte de a va oferi produsele si serviciile noastre, sa gasim impreuna solutii functionale si estetice pentru casele si birourile d-voastra.

Ca servicii,oferim in mod gratuit masuratori,sfaturi si estimare de pret pentru toate produsele noastre,in functie de coordonatele casei si in functie de cerintele d-voastra.

O transformare vizibila! Va asteptam!
Preturi incepand cu 30,0 lei/ mp la jaluzele verticale, materiale sfarsit de colectie de calitate exceotionala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura